TRY OUT! goes SHIFT 22.–23.5

Kakolan lääni, Kakolankatu, Turku 22.5.2018 0:00

TRY OUT! on mukana neljännen kerran järjestettävässä SHIFTissä Turussa 22.–23.5. Yritykset, startupit, sijoittajat ja vaikuttajat kokoava bisnesfestivaali järjestetään tänä vuonna Kakolassa, entisen vankilan muurien sisällä. TRY OUT! pistää festivaaleille pystyyn demohuoneen, jossa esitellään, miten kiertotaloudesta voi tehdä bisnestä. Mitä demohuoneessa on? Tule ja koe itse!

Vuoden 2018 SHIFTissä teemana ihmisen ja koneen välinen yhteys, normaalin määrittely uudelleen. Lue lisää SHIFTistä.

Kiertotalouden tulevaisuuden round table

Kiertotalouden kestävän tulevaisuuden rakentamista varten tarvitaan kokemuksia ja näkemyksiä ilmiön parissa työskenteleviltä henkilöiltä. Toivotun tulevaisuuden toteuttamisessa erityisesti päätöksenteon tuki on tärkeää. Round table -keskustelun tavoitteena on keskustella kiertotalouden mahdollisuuksista sekä hahmottaa yhteistä kuvaa siitä, miten paikallinen ja aluetason päätöksenteko voivat tukea kiertotalousmyönteisen tulevaisuuden toteutumista. Keskustelua taustoittaa TRY OUT! -hankkeessa hahmoteltu kiertotalouden toivottu skenaario ja tiekartta.

Keskustelussa kiertotalouden tulevaisuutta pohtivat kiertotalousasiantuntija Sini Ilmonen Lounais-Suomen Jätehuolto Oy:stä, erikoisuunnittelija Aleksis Klap Varsinais-Suomen liitosta, kansanedustaja ja turkulainen kaupunginvaltuutettu Saara-Sofia Sirén ja Policy Officer Trade & Innovation Venla Virkamäki Alankomaiden suurlähetystöstä. Keskustelua moderoi Antti Lippo Demos Helsingistä.

Kuva: Henri Särkkä / Turun AMK